CB Cleansing Balm

RM20.00

Easy remove makeup without drying your skin.

Melts away your makeup in an instance.

Apa itu Cleansing Balm?

Teksturnya umpama krim kental, ianya bertindak lebih pantas dari cecair pembersih mekap seperti micellar water mahupun cleansing oil untuk menanggalkan mekap, baik solekan jenis ringan mahupun solekan berat sekalipun… termasuklah mekap mata seperti maskara dan eyeliner yang sukar dihilangkan.

Bukan itu sahaja, Cleansing Balm juga mempunyai dua fungsi utama lain selain mencuci sisa solekan iaitu untuk bertindak sebagai pelembap dan membersihkan muka dari sisa kotoran halus seperti habuk, debu dan minyak muka.Ingredients dia:

✔ - kalau korang nak tahu shear fruits one of skin superfood ok! Nampak tak dia power gila dalam menyelesaikan masalah kulit muka seperti dark spot, tone tak sekata dan clogging pores! Best giler kan

✔ - dia berfungsi sebagai anti aging tau! Haaa makin muda la you all lepas guna baby baru obsess nie. Kulit makin tegang la gitu Boleh reduce wrinkles.

✔ - dia ada anti bacterial properties tau. Muka kita kalau ada bakteria mudah naik jerawat kan? Haaa dalam baby obsess nie ada peeling orang yang boleh settlekan bacteria tu tau!

✔ - wooow nie menarik sangat ok. Boleh settlekan masalah kulit ada eczema juga ok. Ada anti- oxidant properties juga. Woow sangat guys.

✔ - boleh lembutkan kulit muka dan menenangkan kulit muka. Gituhh! Kalau ada masalah kulit muka kusam ke, kering ke memang boleh settle ok. Glowing skin you all nanti

Squalane (Olive), Ethylhexyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Argania Spinosa (Argan), Kernel Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ascrorbyl Palmitate (Vitamin C), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Pelargonium Gravolens (Geranium) Flower Oil, Athhenmis Nobilis (Chamomile) Oil, Citrus Dulcis (Orange) Peel Oil.

Weight: 15g

1 CB - RM20

BUY 3 - RM57

 

Shipping Fees

 Shipping West Malaysia East Malaysia
RM 8.00 RM 8.00
Style

Easy remove makeup without drying your skin.

Melts away your makeup in an instance.

Apa itu Cleansing Balm?

Teksturnya umpama krim kental, ianya bertindak lebih pantas dari cecair pembersih mekap seperti micellar water mahupun cleansing oil untuk menanggalkan mekap, baik solekan jenis ringan mahupun solekan berat sekalipun… termasuklah mekap mata seperti maskara dan eyeliner yang sukar dihilangkan.

Bukan itu sahaja, Cleansing Balm juga mempunyai dua fungsi utama lain selain mencuci sisa solekan iaitu untuk bertindak sebagai pelembap dan membersihkan muka dari sisa kotoran halus seperti habuk, debu dan minyak muka.Ingredients dia:

✔ - kalau korang nak tahu shear fruits one of skin superfood ok! Nampak tak dia power gila dalam menyelesaikan masalah kulit muka seperti dark spot, tone tak sekata dan clogging pores! Best giler kan

✔ - dia berfungsi sebagai anti aging tau! Haaa makin muda la you all lepas guna baby baru obsess nie. Kulit makin tegang la gitu Boleh reduce wrinkles.

✔ - dia ada anti bacterial properties tau. Muka kita kalau ada bakteria mudah naik jerawat kan? Haaa dalam baby obsess nie ada peeling orang yang boleh settlekan bacteria tu tau!

✔ - wooow nie menarik sangat ok. Boleh settlekan masalah kulit ada eczema juga ok. Ada anti- oxidant properties juga. Woow sangat guys.

✔ - boleh lembutkan kulit muka dan menenangkan kulit muka. Gituhh! Kalau ada masalah kulit muka kusam ke, kering ke memang boleh settle ok. Glowing skin you all nanti

Squalane (Olive), Ethylhexyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Argania Spinosa (Argan), Kernel Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ascrorbyl Palmitate (Vitamin C), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Pelargonium Gravolens (Geranium) Flower Oil, Athhenmis Nobilis (Chamomile) Oil, Citrus Dulcis (Orange) Peel Oil.

Weight: 15g

1 CB - RM20

BUY 3 - RM57

 

Shipping Fees

 Shipping West Malaysia East Malaysia
RM 8.00 RM 8.00

Other shoppers also bought

Minyak Habbatussauda - Black Seed oil softgel Minyak Habbatussauda - Black Seed oil softgel
Add to Cart

Minyak Habbatussauda - Black Seed oil softgel

RM42.00
60 softgels per bottle Descriptions: Studies have shown that black seed oil is an effective anti-oxidant, anti-bacterial, and anti-inflammat...

Essentials & Co. Habbatus Sauda (Black Seed) with Turmeric & Black Pepper Blend (80g)

RM59.00
A nourishing soluble blend made from natural premium quality ingredientsMade from best quality roots, seeds, fruits and barks from India, Sa...

Knotty Scrub for face and body

RM35.00 RM45.00
Knotty gifts are great for the skin and body! Now yours to give at only RM35 or for you and loved ones -  free shipping for purchases of 2 K...
Olive Soap Olive Soap
Add to Cart

Olive Soap

RM14.00
Benefits:- Moisturizes and smoothes the skin- Helps rejuvenate the skin- Suitable for all types skin- overcoming acne- Prevent skin disease-...
Minyak Zaitun - Olive Oil Softgel Minyak Zaitun - Olive Oil Softgel
Add to Cart

Minyak Zaitun - Olive Oil Softgel

RM36.00
60 softgels per bottle Descriptions: Olives, or better known in its scientific term as Oleaeurofa, is a Mediterranean plant. It's a three me...
Coffee Honey Soap Coffee Honey Soap
Add to Cart

Coffee Honey Soap

RM20.00
Shipping Fees  Shipping West Malaysia East Malaysia RM 8.00 RM 8.00

Tasneem Balm

From RM49.00
Tasneem Naturel merupakan produk yang diformulasikan berasaskan bahan semulajadi (essential oils). 1. CALM TIME -  SESUAI UNTUK BAYI YANG MER...

Lavender Honey Foam Cleanser

From RM45.00
Lavender honey foam cleanser benefits1) treat dry and sensitive skin 2) moisturise skin 3) firming skin 4) anti aging 5) glowing   Orange ho...
Minyak Kelapa dara - Softgel Minyak Kelapa dara - Softgel
Add to Cart

Minyak Kelapa dara - Softgel

RM38.00
60 softgels per bottle Descriptions: Virgin Coconut Oil is obtained from the fresh and mature coconut kernels by cold-pressed method to reta...
Jamu Mutyara Jamu Mutyara
Add to Cart

Jamu Mutyara

RM68.00
Jamu Mutyara merupakan jamu yang telah dimodenkan untuk kesesuaian semua wanita tidak mengira peringkat umur untuk mengamalkannya agar senti...
Redox Ultra Redox Ultra
Add to Cart

Redox Ultra

RM219.00
1- Antioxidants: Vitamin C, quercetin and turmeric are very potent antioxidants. Antioxidants reduce the damage caused by free radicals. 2-...
Lavendar Honey Soap Lavendar Honey Soap
Add to Cart

Lavendar Honey Soap

RM15.00
Shipping Fees  Shipping West Malaysia East Malaysia RM 8.00 RM 8.00